loader image

Digital Innovation Zone vă invită la Conferința 5G spre 6G pentru Citiverse în 2024

Digital Innovation Zone vă invită la Conferința 5G spre 6G pentru Citiverse care se adresează tuturor celor interesați din mediul academic și din mediul privat.

Pentru înregistrare la acest eveniment gratuit accesaţi link-ul din titlul evenimentului care se va desfășura pe:

18 iunie – 05 iulie 2024 –
Conferința 5G spre 6G pentru Citiverse – eveniment onsite și online

Este necesară înregistrarea prealabilă până la 12 iunie 2024.


Locație onsite:
Torino, Italia, OGR Torino – Corso Castelfidardo 22 – 10138 Torino  

Organizatori:

– Orașul Torino, prin Departamentele de Inovare și Fonduri UE, în contextul „CTE NEXT – Casa Tehnologiilor Emergente din Torino” cu parteneri (Talent Garden, Fondazione Piemonte Innova),
– Camera de comerț din Torino,
  în colaborare cu:
– Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est
în calitate de punct de contact Enterprise Europe Network,
– Clusterul Italian pentru comunicații ineligente.

Evenimentul va explora tranziția de la tehnologia 5G la 6G și impactul acesteia asupra dezvoltării urbane digitale prin Citiverse – inițiative europene care dezvoltă lumi virtuale pentru planificare urbană și gestionarea orașelor cu ajutorul AI, IoT, Blockchain și XR.

Conferința 5G spre 6G pentru Citiverse va aduna experți și participanți internaționali pentru a discuta despre inovații tehnologice sustenabile și este o oportunitate de a afla despre tendințele viitorului, precum și despre oportunitățile de finanțare din cadrul Programului Orizont Europa (P4HEU).

Programul conferinței include:

Sesiuni principale și mese rotunde pe 18 iunie, plus întâlniri B2B și o zonă de demonstrații;

Evenimentul online „Parteneriate pentru Orizont Europa (P4HEU)” pe 20-21 iunie, axat pe colaborări pentru proiecte europene. Companiile pot aplica pentru a-și prezenta ideile, competențele și pentru a evalua potențiale colaborări cu alți parteneri internaționali;

Întâlniri B2B online între 20 iunie și 5 iulie realizate prin intermediul platformei online pentru a gestiona, în avans, întâlniri B2B de 30 de minute, care vor fi organizate conform programului, în aproximativ 3 sesiuni.

Mai multe detalii asupra acestui eveniment, puteți consulta aici.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.