loader image

E-nformation organizează a 13-a ediţie a conferinţei internaționale Romanian Conference for Education and Research în 5 iunie 2024

E-nformation organizează în 5 iunie 2024 a-13-a ediţie onsite a conferinţei Romanian Conference for Education and Research, un eveniment deschis tuturor membrilor comunității academice din sectorul de cercetare și din cel de educație.

Pe 5 iunie 2024 se organizează a 13-a ediţie onsite pentru Romanian International Conference for Education and Research 2024, un eveniment organizat de E-nformation cu participare fizică în locația Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, în Aula Magna ”Mihai Șerban” din Calea Mănăştur 3-5, Cluj-Napoca.

Pentru participare onsite la Conferința Enformation 2024 înregistrarea se realizează aici.

La Conferința Enformation 2024 se vor aborda doar teme de actualitate și veți avea ocazia să afllați informații valoroase, cu prezentări și discuții pe tema Open Science și Open Access în cadrul unor workshop-uri susținute în colaborare cu editurile partenere.

Pe scena evenimentului vor fi profesioniști minunați, de top, renumiți pentru dedicarea și activitatea lor exemplară, printre care se numără Adriana Filip, Maria Kadlec Markova, Eva Czegledi, Massimiliano Bearzot, Kathrin Schwiderski, Daniel Lungu, Alina Avram.

Începând cu această ediție, cercetătorii interesați sunt invitați să-și prezinte lucrările în format poster și în cadrul programului conferinței, cu înregistrarea lucrărilor
aici.

Deasemeni, puteți participa și la sesiunile de Q&A, pentru a vă lămuri toate curiozitățile despre subiectele abordate de prezentatorii invitați.

Prin participare onsite, aveți avantajul de a interacționa cu toți reprezentanții editurilor partenere prezente la eveniment. Pentru informații suplimentare asupra programului conferinței consultați pagina evenimentului, iar E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: events@enformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.