loader image

ProQuest-Clarivate vă invită la prezentări online gratuite în iunie 2024

ProQuest-Clarivate vă invită la prezentări online gratuite care se adresează tuturor celor din mediul academic (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Pentru înregistrare la evenimentele online gratuite accesaţi link-urile din titlul prezentărilor care se vor desfășura pe:

05 iunie 2024, ora 21.00-21.45 – Mini seria de învățare Clasa #1: Valori de performanță a citațiilor de la InCites în colecția de bază Web of Science – ProQuest-Clarivate – online

Prezentator:
Daphne Grecchi

Toți utilizatorii Web of Science pot vedea acum „panoul „Open Comparison Metrics” pentru toate înregistrările Core Collection din 1980 înainte.

Una dintre actualizările Web of Science din primăvara anului 2024 a inclus o integrare mai strânsă cu InCites Benchmarking & Analytics pentru a afișa indicatori de citare normalizate pe categorii (CNCI), indicatori de citare normalizat pentru jurnal (JCNI) și percentile în categorie la nivel de articol din Web of Science Core Collection. Această integrare a oferit un context suplimentar în jurul performanței citărilor, astfel încât utilizatorii Web of Science să poată vedea cum se compară numărul de citări al unui articol cu ​​publicațiile de la egal la egal. Atât abonații InCites B&A, cât și instituțiile care nu sunt abonate la InCites B&A au acum acces la „Panoul de metrici de comparare a citațiilor” din WoS Core Collection Records; pur și simplu există diferite niveluri de date afișate în suprapunere pentru abonați față de neabonați.

Alăturați-vă acestei scurte sesiuni pentru a afla mai multe despre această integrare.

19 iunie 2024, ora 16.00-16.45 – Academia Centrală Ebook pentru bibliotecari: Totul despre rapoartele de utilizare – ProQuest-Clarivate – online

Prezentator:
Bjorn Olofsson

Agenda evenimentuluicuprinde:

– Detalii, interpretări și exemple ale Raportului de utilizare, Raportului de titlu și Raportului de cheltuieli;
– Rapoarte Counter 5;
– SUSHI.

19 iunie 2024, ora 21.00-21.45 – Mini Learning Series Clasa nr. 2: Raportul finanțatorului din InCites Benchmarking & Analytics – ProQuest-Clarivate – online

Prezentator:  
Daphne Grecchi

Raportul finanțatorului se bazează pe entitatea Agenții de finanțare și oferă valoare finanțatorilor, birourilor de cercetare academică, cercetătorilor și editorilor prin măsurarea impactului lucrărilor finanțate. Agențiile de finanțare se pot compara cu colegii și își pot cuantifica impactul în comunitatea științifică și nu numai.
Alăturați-vă acestei scurte sesiuni pentru a afla mai multe despre modul în care InCites combină datele de recunoaștere a finanțării unificate de pe Web of Science cu datele furnizate direct de agențiile de finanțare pentru a sprijini în continuare benchmarking și analiza impactului citațiilor.

26 iunie 2024, ora 18.00-18.45 – Webinar trimestrial de educare a clienților OASIS – ProQuest-Clarivate – online

Prezentator:
Anas Obaid Participați la această sesiune pentru a afla mai multe despre actualizările și lansările recente OASIS pentru trimestrul 2 din 2024. De asemenea, există o sesiune de întrebări/răspunsuri. Puteți trimite întrebările dumneavoastră în avans aici.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.