loader image

E-nformation vă invită la prezentări online gratuite în iulie 2024

E-nformation împreună cu Clarivate vă invită la prezentări online gratuite în luna iulie 2024, care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Pentru înregistrare la evenimentele online gratuite accesaţi link-ul din titlul prezentărilor care se vor desfășura pe:01 iulie 2024, orele 12.00 – 13:00 – Ediția 2024 a Journal Citation Reports – Clarivate – online

Prezentator:

– Adriana Filip – Clarivate
 
Clarivate șiE-nformation vă invită la un webinar la care aveți ocazia să aflați cum puteți profita de profilurile extinse ale revistelor pentru a lua decizii încrezătoare, în peisajul în continuă evoluție al publicării academice de astăzi, fie că vă depuneți primul manuscris, fie că gestionați colecții de bibliotecă.Totodată, prin participarea la acest seminar, veți explora noutățile anuale ale Journal Citation Reports (JCR). Începând cu ediția din acest an, Journal Citation Reports va include ranking-uri unificate pentru toate categoriile, contribuind la simplificarea evaluării performanței revistelor și la creșterea transparenței și a incluziunii.

Aflați despre gama largă de indicatori la nivel de revistă, inclusiv factorul de impact al revistelor (Journal Impact Factor – JIF), disponibili în profilurile JCR, împreună cu informații descriptive despre accesul deschis și despre contribuitori. Explorați integrările Journal Citation Reports cu alte produse Clarivate, și aflați mai multe despre integrarea indicatorilor revistelor în sistemele dvs. prin intermediul Journals API.

Se va elibera un certificat de participare pentru fiecare participant.10 iulie 2024, orele 12.00 – 13:00 –  Principalele noutăți Web of Science și InCites în 2024 – Clarivate – online

Prezentator:

– Adriana Filip – Clarivate

Clarivate șiE-nformation vă invită la un webinar prin care veți descoperi noile funcționalități ale platformelor Web of Science și InCites. Vor fi prezentate evoluțiile realizate până acum, în anul curent. 

Totodată, aveți ocazia să explorați și aceste noi funcții ale platformelor prezentate: noul Research Horizon Navigator, clasificarea ERC în InCites și viitorul Web of Science Research Assistant (instrument generativ alimentat de IA).

Se va elibera un certificat de participare pentru fiecare participant.

Pentru mai multe detalii asupra tuturor evenimentelor, E-nformation pune la dispoziție adresele de contact: events@e-nformation.ro și sales@e-nformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.