loader image

Viitorul automotive, dezbătut la TUIASI: Expert Talks cu specialiștii de la Continental

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași a fost partener al evenimentului „Continental Expert Talks”, care a avut loc vineri, 19 septembrie, de la ora 13.00, în Aula Magna „Carmen Sylva” a Politehnicii ieșene. Manifestarea a ajuns la cea de-a VIII-a ediție și a avut ca scop reunirea experților și specialiștilor de la Continental într-o discuție cu profesioniștii de la Politehnica ieșeană.

„Participanții la conferință au avut ocazia să asiste la prezentări și discuții pe teme diverse, de la cele mai recente inovații tehnologice până la bune practici în managementul proiectelor, sustenabilitate și inovație. Scopul principal al conferinței este de a de a încuraja schimbul de bune practici și idei și de a îmbunătăți colaborarea între profesioniștii din domeniu”

au transmis reprezentanții Continental

Din partea TUIASI la manifestare a fost prezent prof. univ. dr. ing. Neculai Eugen Seghedin, prorector responsabil cu asigurarea calității și imagine universitară. Acesta a susținut prezentarea „Mai simplu poate fi mai complicat? Sisteme protetice transtibiale autoadaptabile”. De asemenea, Alexandru Baciu, fondator Alchimeia, fizioterapeut și chiropractician a vorbit despre „Reziliența profesională: echilibrul între stres și performanță”.

„Cei doi invitați au contribuit la diversificarea discuțiilor și au oferit participanților ocazia de a învăța din experiențele și cunoștințele din domeniul lor de expertiză. Această colaborare cu Universitatea Tehnică «Gheorghe Asachi» din Iași subliniază importanța legăturii strânse între industrie și mediul academic, pentru a promova progresul și inovația în domeniul tehnologic. Conferința Expert Talks continuă să fie un eveniment de referință, contribuind la dezvoltarea unei comunități puternice de experți și la promovarea colaborării și schimbului de cunoștințe în domeniul automotive”

au mai precizat reprezentanții Continental
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.