Dacă ești elev sau proaspăt absolvent de liceu, în perioada 15 – 26 noiembrie 2021 ai ocazia să îți cunoști viitorii colegi și profesori de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, la OpenDays@TUIASI, varianta online a Zilelor Porților Deschise. Pe parcursul a două săptămâni, de luni până vineri, vor avea loc videoconferințe susținute de facultăți, prorectorate, BEST TUIASI, Centrul de consiliere, orientare în carieră și incluziune socială, Societatea Antreprenorială Studențească, și Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic.
Participarea este gratuită. Găsești pe platforma OpenDays programul videoconferințelor și link-urile de conectare la fiecare dintre ele. Intrând in videoconferință, poți dialoga cu studenții și profesorii universității, iar ei îți răspund la toate întrebările despre viața de student la Universitatea Tehnică și oportunitățile de viitor pe care aceasta ți le oferă. Ne poți urmări și live, pe pagina de Facebook a Universității, iar noi vom răspunde la întrebările din comentarii.
În cadrul evenimentului, experimentezi virtual studenția la TUIASI și afli tips and tricks despre ce poți învăța la facultate, despre antreprenoriatul studențesc, cazare și viața din Campusul „Tudor Vladimirescu” – un oraș în inima Iașului.
- Ce înseamnă ingineria sau arhitectura?
- Cum îmi aleg specializarea potrivită?
- Care sunt diferențele dintre domeniile tehnice?
- De ce este Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași alegerea potrivită pentru mine?
- Cum pot face din cercetare un mod de viață?
- Cum voi cunoaște lumea ca student la Politehnica ieșeană?
Afli răspunsul la toate întrebările legate de viitorul tău în cadrul sesiunilor interactive de la OpenDays@TUIASI. Faci și un tur virtual al universității și al Campusului „Tudor Vladimirescu”. Vezi fotografii și auzi ce au de spus colegii tăi mai mari despre viața de student în Iași.
Participă la OpenDays@TUIASI și află tot ce vrei să știi despre inginerie și arhitectură, despre perspectivele și oportunitățile pe care ți le oferă studiile în domeniu și despre viitorul tău ca inginer, arhitect, antreprenor, cercetător sau profesor!